ART_24 Espai Virtual

 
art24 fb

El dia 23 de maig, l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic va presentar el nou Espai Art_24, un nou projecte que pretén impulsar, exhibir i acostar l’art des d’una perspectiva diferent a partir de les eines i possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.

L’Espai Art_24 és un espai digital i virtual que exposa, sense límits horaris, sense fronteres geogràfiques i sense complexos de formats, estils i gèneres, tot tipus d’expressions artístiques gràfiques i visuals.

L’Espai Art_24 es pot visitar des de qualsevol aparell amb accés a internet (ordinador, tablet o telèfon mòbil) i s’han instal·lat 3 punts d’accés ubicats a: l’Oficina de Turisme de Vic, la Biblioteca Joan Triadú de Vic i el servei VicJove.

art24horL’Espai Art_24 acollirà exposicions tant d’artistes reconeguts com d’artistes novells, de diferents disciplines, estils, formats, suports i materials: dibuix, pintura, il·lustració, fotografia, grafiti, art tèxtil, etc.

 
 

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Exposicions, Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.