Núria Vilà, premiada per l’associació ACLEBIM.

Núria VilàLa nostra companya Núria Vilà, directora del bibliobús Tagamanent fins la seva jubilació l’any 2012, ha estat premiada per ACLEBIM, una associació creada l’any 1999 que agrupa bibliotecaris que treballen a bibliobusos. El premi se li ha concedit pels 14 anys de dedicació al bibliobús Tagamanent, la seva implicació amb els usuaris i la voluntat d’innovació creant el primer bloc d’un bibliobús dels 9 que pertanyen a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, fomentant així el contacte i la participació dels seus usuaris.

La Núria Vilà va començar la seva carrera en el món bibliotecari a la Biblioteca Jaume Balmes de Vic l’any 1969 i va restar-hi durant gairebé 30 anys. Després d’una breu estada a la biblioteca Can Pedrals de Granollers, l’any 1998 va passar a ser la directora el Bibliobús Tagamanent.

bibliobustagamanent

L’entrega del premi d’ACLEBIM es farà el pròxim 19 d’octubre, en el marc del VI Congreso Nacional de Bibliotecas Móviles que enguany es farà a Burgos. A més a més de la Núria, també es donarà el premi als bibliobusos de Segovia; a Aleix Gistau López, conductor del bibliobús Pere Quart de Lleida des de 1983 i autèntic pioner en fer arribar la logoindexpremiosaclebimlectura a petits pobles del Pirineu, una tasca que va fer durant 25 anys en solitari; José Antonio Portales Gato, coordinador de bibliobusos i bibliotecari del Bibliobús C de Zamora; la Red de Bibliomóviles de Xile i Lorenzo Silva, escriptor reconegut i autor de l’article El hijo del bibliobús.

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.