La trobada del Club de lectura amb les biblioteques d’Osona

El passat 18 d’octubre es va fer la trobada del Clubs de lectura de la Comarca d’Osona al Teatre Eliseu, a la biblioteca Bac de Roda de Roda de Ter. Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental els diferents clubs de lectura de la comarca van llegir el llibre La Ràbia de Lolita Bosch, basat en l’experiència personal de l’autora.

A la trobada, a més a més de Lolita Bosch, també va comptar amb la presència de Pere Tàpies, metge psicòleg del Consorci hospitalari de Vic especialitzat en el tema principal del llibre, l’assetjament escolar.

Aquesta és una de les activitats que s’estan celebrant durant el mes d’octubre a la comarca d’Osona amb motiu del Dia mundial de la Salut mental que se celebra cada any el dia 10 d’octubre i que organitza Osonament. Ja fa diversos anys que les biblioteques d’adhereixen a aquesta commemoració i participen en diverses activitats com el club de lectura, una hora del conte a nivell comarcal, exposicions, etc.

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en La Salut Mental a les Biblioteques d'Osona, Salut mental i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.