Club de lectura Dones i literatura: Bones intencions de Maria Mercè Roca

A la trobada del Club de lectura Dones i literatura del mes de març comentarem el llibre Bones intencions de Maria Mercè Roca.

La Valèria és una farmacèutica de mitjana edat que veu que la seva tranquil·la vida s’enfonsa quan descobreix la infidelitat del seu marit, Joan. Per ajudar-la a superar aquesta situació comptarà amb els seus fills, el seu pare i la seva cuidadora sud-americana i la seva millor amiga, una decoradora que la convenç de reformar la masia familiar de Mieres. Per tirar endavant aquest projecte, també comptarà amb l’ajuda dels seus antics companys d’escola que també es troben en un moment de crisi: un ex-alcohòlic, un empresari a la ruïna i una professora de matemàtiques que pateix maltractaments per part de la seva parella.

Maria Mercè Roca (Portbou 1958 –  ) és escriptora i també ha estat professora,  Diputada al Parlament de Catalunya i Regidora a l’Ajuntament de Girona. Es va donar a conèixer en el món literari quan va guanyar el Premi Victor Català l’any 1986 amb el recull de narracions Sort que hi ha l’horitzó. Des de llavors ha publicat més de quaranta llibres i ha guanyat els principals premis de la literatura catalana: el Premi Josep Pla per El present que m’acull (1987), el Premi Sant Jordi amb Cames de seda (1992) i el Ramon Llull per Delictes d’amor (2000). També ha escrit novel·les juvenils i el guió de la sèrie Secrets de família que es va emetre per TV3. La seva obra ha estat traduïda al castellà, alemany, francès, neerlandès i èusar. També col·labora habitualment a la premsa escrita.

Les sessions del club de lectura Dones i literatura són conduïdes per  Rosa M. Rubio Gutiérrez.

Les persones interessades en participar en aquest club de lectura ja poden recollir el llibre a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

La trobada del Club de lectura Dones i literatura es farà:

Dijous, 5 de març de 2020 a les 18:30 h. a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Club de lectura Dones i Literatura i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.