Dia 1: Podem llegir revistes gratuïtament

Les revistes a l’e-Biblio:

La plataforma digital de préstec de les biblioteques públiques ofereix l’últim número publicat de les revistes incloses en aquest recurs.

Podem trobar una vintena de títols en català: Descobrir Catalunya, Sàpiens, L’Avenç, Serra d’Or, El Temps, Cuina, Enderrock, etc. A més a més, inclouen alguns títols infantils com Petit Sàpiens, Namaka i Piu Piu.

Trobem, també, un apartat de revistes en castellà que inclouen títols com National Geographic, El Jueves, Cuerpomente, Elle, Emprendedores, Viajes National Geographic, Cocina fácil, Computer Hoy, Digital Camera, entre altres.

Entreu i remeneu que n’hi ha de tots els temes.

Les podeu descarregar i tenir-les en préstec 21 dies o fins que hi hagi disponible un nou número.

Recordeu que pel fet de tenir el carnet de la Biblioteca podeu accedir a tots els recursos digitals de l’e-Biblio de manera gratuïta. Tan sols cal que indiqueu el vostre número de carnet (el número que hi ha sota el codi de barres) i el PIN que habitualment és la data de naixement amb 8 dígits (ddmmaaaa) i us ho podreu descarregar al vostre dispositiu.

Per més info: Com funciona l’e-BiblioUn més gratuït a IQuiosc

IQuiosc.cat és un quiosc digital de revistes i premsa en català. Té per objectiu de posar a l’abast dels lectors les publicacions periòdiques en català en una plataforma àgil i totalment independent que s’adapta a tots els dispositius i formats.

Pertany a l’APPEC, Associació de Publicacions Periòdiques En Català, una associació nacional d’editors de revistes i digitals que ofereix 74 títols diferents i permet accedir als números actuals i anteriors (hemeroteca digital) amb més de 15.000 exemplars.

En aquest recurs, a més a més d’incloure tots els títols de revistes que es publiquen en català, també hi podem trobar els diaris Ara, La Vanguardia, El Periòdico, El Punt Avui, El Segre, El Diari de Vilanova i també té un apartat de premsa local, gratuita o no.

L’accés a aquesta plataforma habitualment és de pagament (9.99 euros/mes) però podeu accedir a fer-ne ús gratuït durant un mes si en fer la subscripció apliqueu el codi promocional TARIFA PLANA 2020. Recordeu que també caldrà que desactiveu la renovació automàtica un cop feta la subscripció si no us interessa fer-ne ús un cop hagi passat el mes gratuït.


Revistes gratuïtes en castellà a Kiosko y más

Fins l’1 d’abril es pot accedir a les revistes de l’Editorial Hearst de forma gratuïta a través de la plataforma digital Kiosko y más.

Les revistes a les quals es pot accedir són:

  • Esquire
  • Elle
  • Cosmopolitan
  • Car and driver
  • Men’s health
  • Fotogramas
  • Nuevo estilo
  • Etc…

I fins a una vintena de títols disponibles de forma gratuïta al seu número de març.

Per accedir a aquest recurs cal donar-se d’alta a Kiosko y más.

Us deixem també un enllaç que explica com s’hi accedeix gratuïtament: Hearst ofrece revistas gratis…


Hemeroteca de La Vanguardia

Si creieu que ara teniu temps per llegir aquella entrevista que semblava prou interessant, una Contra que us va cridar l’atenció i que va quedar per un altre moment que encara no ha arribat o aquell suplement dedicat al tema que tant us apassiona, potser és hora de posar-vos al dia. Podeu accedir a tots els exemplars de l’últim any de La Vanguardia a text complet així com els suplements que s’han publicat.

Per accedir-hi gratuïtament cal que indiqueu el vostre número de carnet de la Biblioteca (el que hi ha sota el codi de barres) i el vostre PIN (si no l’heu canviat és la data de naixement amb 8 dígits: ddmmaaaa) a l’enllaç Hemeroteca La Vanguardia que hi ha a l’apartat Webs i bases de dades que trobareu al Catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Obert per confinament i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.