32è Mercat de Música Viva de Vic

Torna, en un any molt difícil per la cultura i especialment pels espectacles en directe, el Mercat de Música Viva de Vic, l’edició 32, que s’ha organitzat de manera que, tot i les restriccions d’aforaments i les distàncies de seguretat, es pugui tirar endavant sigui quina sigui la situació de la pandèmia a la ciutat de Vic.

Per aquest motiu, la part del mercat professional on es feien les contractacions i les activitats organitzades per a programadors s’ha passat al mode virtual on, amb l’acreditació gratuïta, els professionals del sector poden accedir a concerts enregistrats prèviament, a webinars. trobades professionals virtuals i tancar contractacions .

I és que des de finals d’agost s’han anat enregistrant concerts al Teatre Atlàntida de Vic, de manera segura, dels artistes que havien de presentar treball en aquesta nova edició del MMVV. Aquests concerts, 40 en total, es podran veure a través de la web del Mercat de Música Viva des del 14 al 18 de setembre de 2020. Vegeu la programació.

Exposició a la Biblioteca Joan Triadú de Vic amb motiu del MMVV 2020

La part presencial del mercat es farà el divendres 18 de setembre i dissabte 19 de setembre a 4 escenaris a l’aire lliure distribuïts a diferents punts de la ciutat de Vic (Plaça dels Màrtirs, Parc de la Bassa dels Germans Maristes, Parc Jaume Balmes i esplanada exterior del Teatre Atlàntida) i en els quals es garantirà la distància de seguretat i les mesures higièniques. Tot i que en aquests 16 concerts hi haurà públic i són gratuïts, cal obtenir les entrades prèviament a la web del MMVV per poder garantir el control de l’aforament.

En un dels escenaris en els quals hi haurà actuacions musicals presencials, el del Parc Balmes i haurà, el divendres i el dissabte, la fira del disc que tradicionalment s’instal·lava a la plaça Major de Vic, parades de llibres de música, instruments i artesania i una zona gastronòmica amb food trucks.

Podeu trobar tota la informació del 32è MMVV i accedir a les actuacions online a la web.

A més a més, durant els dies del Mercat de Música Viva, l’emissora de ràdio digital iCat, col·laboradora habitual del certamen, oferirà un concert cada dia i el divendres el programa Independents s’emetrà des de Vic per copsar l’ambient d’aquest Mercat reinventat. Aquesta és la programació prevista:

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.