Club de lectura de novel·la negra: Tempesta de neu i olor d’ametlles de Camilla Läckberg

A la trobada del Club de lectura de novel·la negra del mes de novembre comentarem el llibre Tempesta de neu i olor d’ametlles de Camilla Läckberg.

La reina de la novel·la negra nòrdica torna a les llibreries amb noves intrigues vingudes del fred. Al més pur estil Agatha Christie, els relats de Camilla Läckberg conjuguen amb mestria suspens, girs argumentals imprevisibles i crims esfereïdors.
Per culpa d’una tempesta de neu, una família queda atrapada en un hotel de l’illa de Fjällbacka. Quan el cap de família, un dels homes més rics de Suècia, mor enverinat, no hi ha cap dubte: l’assassí és un dels hereus i cal esbrinar qui d’entre tots els presents és el criminal. Una novel·la a l’altura dels grans mestres del gènere que s’acompanya amb altres relats esparveradors. Un volum imprescindible que es completa amb un taller d’escriptura, en què la mateixa autora ens dóna consells i trucs per escriure novel·la negra, una extensa entrevista personal a l’escriptora i textos que ens descobreixen detalls fins ara desconeguts d’alguns dels personatges més emblemàtics de la sèrie protagonitzada per Ericka Falck i Patrik Hedström. Un llibre singular que cap seguidor de Camilla Läckberg ha de deixar de tenir a la seva biblioteca.

(Sinopsi de la contraportada)

Camilla Läckberg (Fjällbacka, Suècia, 1974 –  ) és una de les autores sueques de novel·la negra més llegides a l’actualitat. Va estudiar Administració d’empreses a la Universitat de Goteborg i es va traslladar a viure a Estocolm on va treballar en màrqueting durant els primers anys de la seva vida laboral. No va poder oblidar la passió per la literatura que ja tenia des de petita i quan la seva família li va regalar un curs d’escriptura de novel·les de crims va fer un gir a la seva vida.

Amb 29 anys va publicar la seva primera novel·la La princesa de gel que va tenir un gran èxit internacional i que també va suposar la primera d’una sèrie de novel·les protagonitzades per l’escriptora Ericka Falck i el policia Patrik Hedströn que se situen a la petita comunitat de Fjällbacka i als seus voltants. També ha escrit llibres de cuina, llibres de contes infantils i recentment ha iniciat una nova saga amb la novel·la La gàbia d’or. 

Ha venut 20 milions de llibres a més de 50 països i gran part de la seva obra s’ha adaptat al cinema o a sèries de televisió. Ha guanyat diversos premis literaris com el Premi SKTF a l’escriptora de l’any (2005), Premi Folket l’any 2006 i el Grand prix de la litterature policière a França l’any 2008.

Tempesta de neu i olor d’ametlles és un llibre amb diversos relats on hi apareixen alguns dels personatges de les seves altres novel·les.

La conductora del Club de lectura de novel·la negra és Elisabet Contreras.

Les persones interessades a participar en aquest Club de lectura ja poden passar a recollir el llibre per la Biblioteca. Per agilitzar les gestions podeu demanar cita prèvia en aquest enllaçper telèfon al 93.883.33.25 o per correu electrònic a b.vic.jt@diba.cat.

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 19:00 h. a través de Jitsi Meet (Aplicació de videoconferència

* Activitat sotmesa a les condicions de seguretat i higiene necessàries a causa de la pandèmia de Covid-19. En cas de no ser possible fer-la presencialment es farà de manera virtual a través de l’aplicació Jitsi Meet.

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats, Club de lectura de novel·la negra i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.