25N Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

El 25 de novembre és el Dia mundial per a l’eliminació de la violència contra les dones. Enguany tot i la pandèmia de Covid, a tota la comarca es faran actes per commemorar aquesta efemèride, molts d’ells en format virtual.

A Vic, Vic Dones /Siad Osona és el servei d’assesorament per a dones de Vic i de la comarca d’Osona i treballen per fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. És un servei que informa i orienta les dones en cas de discriminació per qüestió de gènere i dóna suport i assessorament psicològic i jurídic a les víctimes de violència masclista.

Amb motiu del 25N han editat una guia amb les activitats programades a la comarca d’Osona per sensibilitzar i lluitar contra les violències masclistes, activitats que s’allarguen fins el dia 3 de desembre:

Des de la Biblioteca Joan Triadú us hem preparat una guia de lectura amb novel·les que tracten el tema de la violència contra les dones i també llibres de no-ficció sobre aquest tema i que podeu trobar a les Biblioteques d’Osona.

Per saber-ne més:

Quant a bibliotecadevic

Biblioteca Joan Triadú c/ Arquebisbe Alemany, 5 08500 VIC (Barcelona) www.bibliotecadevic.com 93 883 33 25 b.vic.jt@diba.cat
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.