Club de lectura de Salut mental amb les Biblioteques d’Osona

Una de les activitats ja clàssiques que es fan a les Biblioteques d’Osona per commemorar el Dia mundial de la Salut Mental és el Club de lectura de Salut mental. Es tracta d’un club de lectura a nivell comarcal sobre un llibre que tracta algun dels diversos aspectes relacionats amb la salut mental. Durant tots aquests anys s’han tractat aspectes tan diversos com: els trastorns alimentaris, l’autisme, l’assetjament escolar i les addiccions, entre altres.

A la trobada comarcal, que es fa durant el mes d’octubre, hi assisteix un especialista de l’àmbit de la Salut mental i, sempre que és possible, l’autor o autora de la novel·la.

Els llibres de les diferents edicions del Club de lectura de Salut mental:

2020

  • Club de lectura de Salut mental amb les Biblioteques d’Osona
  • Vídeo de la trobada virtual celebrada el dijous 10 de desembre de 2020 amb la participació de la directora de la Biblioteca Joan Triadú de Vic, Esther Farrés, la conductora del Club de lectura Dones i literatura i membre d’Activament, Rosa Rubio i el psicòleg del Consorci Hospitalari de Vic, Josep Manel Santos. A la trobada hi van participar els clubs de lectura de les Biblioteques d’Osona.

2019


professio del pare

2018


portada_la-solitud-dels-nombres-primers_paolo-giordano_201508031222

 

 

 

 

2017


La ràbia de Lolita Bosch

 

 

 

2016


L'altra de Marta Rojals

 

 

 

 

2015


La terapeuta de Gaspar Hernàndez

 

 

2014


La campana de vidre de Sylvia Plath

 

 

2013


T'estimo, Marta d'Isabel-Clara Simó

 

2012


Los renglones torcidos de Dios de Torcuato de Tena

 

 

2011


2010